Onderwijs volgen

dat jou past!

Wij willen natuurlijk graag dat jij je diploma haalt. Daarom bieden we persoonlijke hulp en begeleiding. We hebben experts in huis die jou ondersteunen bij bijvoorbeeld een beperking, problemen rond je opleidingskeuze, een moeilijke thuissituatie, gebrekkige motivatie, geldproblemen of een verslaving. We stemmen de ondersteuning zoveel mogelijk af op jouw persoonlijke situatie.

 

De beste begeleiding

Gilde Opleidingen biedt 4 verschillende begeleiders aan voor studenten die wat extra hulp kunnen gebruiken. Zij hebben allemaal een eigen specialiteit. Er is altijd wel een begeleider die aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Trajectbegeleider

Een trajectbegeleider volgt jouw leertraject en geeft je advies. Hij is ook het aanspreekpunt voor jouw ouders of verzorgers. 

Loopbaanadviseur

Voel jij je niet thuis binnen jouw opleiding? En zoek je iets dat beter bij je past? Breng dan een bezoekje aan de loopbaanadviseur. Samen kijk je naar de mogelijkheden en de ideale loopbaan voor jou!

Schoolmaatschappelijk werker

Loopt het niet helemaal lekker in jouw privésituatie? Jouw trajectbegeleider schakelt dan een schoolmaatschappelijk werker in. Samen zorgen ze dat jij weer goed in je vel zit.

Ambulant begeleider

De ambulant begeleider is er voor studenten met een beperking zoals ADHD, dyslexie of autisme. Tijdens een ondersteuningsgesprek kijken we wat jij nodig hebt om je te ondersteunen bij je opleiding.