Kom naar de 
open avond

Donderdag 14 februari
van 16.30 uur tot 20.30 uur

Welkom bij Gilde Bouwschool

In Nederland zijn we constant bezig om onze leefomgeving te verbeteren. Nieuwe huizen, betere wegen. Een ding is zeker: er moet altijd wel iets gebouwd of gerepareerd worden! Dat vraagt om vakmensen van de bovenste plank. Steek jij graag je handen uit de mouwen en weet jij van aanpakken? Dan is de Gilde Bouwschool echt iets voor jou!

Onze locaties

De Gilde Bouwschool is te vinden in Roermond en Horst. Twee superleuke locaties, al zeggen we het zelf. Nieuwsgierig wat deze topplaatsen jou als student te bieden hebben? Neem dan zeker even een kijkje op onze locatiepagina’s!

Kom meelopen

Wil jij erachter komen of dit jouw school is? Kom meelopen!

Speeddate met een loopbaanadviseur

Dat lijkt vreemd maar dat is het niet. In een kwartiertje word je al een heel eind op weg geholpen bij het maken van een belangrijke keuze. Je vervolgopleiding!

Meld je hier aan voor een speeddate met een van onze loopbaanadviseurs.

Kies jouw studie

Overal waar je kijkt, wordt gebouwd. Nieuwe woonwijken worden uit de grond gestampt, wegen worden vernieuwd en huizen gesloopt. En daar zijn handen voor nodig. Handen die weten hoe ze gereedschap vasthouden of machines besturen. Jouw handen! Wij hebben de perfecte opleiding voor jou.

Online studiekeuzetest?

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Of heb je wel een idee, maar zoek je nét even die bevestiging? Doe dan de online Studiekeuzetest op onze website.

Topopleiding

Elk jaar beoordeelt de Keuzegids mbo alle opleidingen in het land. De beste krijgen een kwaliteitszegel en mogen zich Top-opleiding noemen. We zijn super trots dat de opleidingen Opperman Bestratingen, Straatmaker, (Allround) Vakman Grond-, Water-, en Wegenbouw en Machinist Grondverzet dit zegel mogen dragen.

Kies verstandig? Gebruik de studiekeuze checklist